keskiviikko 23. helmikuuta 2011

päivänvarjo


Tässä kodissa on ihan erilaista kuin edellisessä Suomen-kodissa, huoneissa kuljeksii erilaisia valoja. Iltapäivisin seinillä viipyilee varjoja, en lakkaa ihmettelemästä niitä.

Tänään löysin kirjastosta sopivia elokuvia, päätin tehdä punajuuripihvejä, olisin leiponut suklaisia herkkujakin jos olisin löytänyt tarpeeksi reiluja raaka-aineita. Olen suklaarakas mutta Beninin jälkeen vammautunut, en haluaisi ostaa sellaista mikä riistää heitä siellä (onneksi on tämä kampanja sentään). Kun aurinko paistoi tein vähän töitä ja meinasin kiirehtiä itseni, istua auringonlaskuun asti, mutta: jos ei ole kiire niin ei ole.

Ystävä toi toissapäivänä tulppaaneja, ne ovat vieläkin rapeita, valmiita kasvamaan kattoon asti.

2 kommenttia:

isoinpapu kirjoitti...

Mä en osaa tehdä punajuuirpihvejä. Äiti tekee maailman parhaita ja helppo ohjekin. Jostain syystä en itse ikinä onnistu. Siis paistamaan punajuuren siivua.

Semmosta se on.

Laura Proust kirjoitti...

Mun pihveistä tuli ihan maukkaita, en ole ennen tehnyt. Laitoin kidneypapuja punajuuren seuraksi. Fetakastiketta olisi vielä pitänyt olla.

Harvoin saa hyviä punajuuripihvejä, mulla on muistikuvia vaan jostain ankeista lindströmiläisistä. Olisi kiva maistaa äitisi versiota.